Top

Was krijtjes

  • Was krijtjes
10,95

Doosje met 10 was krijtjes, gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingredienten dus zonder petrochemische was ze zijn dus echt gifloos.
Gemaakt van zuivere bijenwas


Nawaro Wax Crayons zijn vervaardigd met behulp van uitsluitend natuurlijke ingrediënten: ze zijn absoluut niet giftig en geen petrochemische spullen gebruikt. De stearine die gebruikt zijn is afkomstig uit palmolie geoogst door geselecteerde lokale kleine boeren die hun palmbomen biologisch en duurzaam telen. Dit bespaart het leefgebied van bedreigde diersoorten. 
Deze nieuwe generatie waskleurpotloden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen die voldoen aan alle verwachtingen ten aanzien van een hoge dek kracht en wrijf opties. Alleen de beste natuurlijke grondstoffen worden gebruikt om deze exclusieve waskleurpotloden te vervaardigen. Een lichte witte glans op de waskrijt is niet erg, het is gewoon een bewijs van hun kwaliteit en dat komt omdat er bijen was inzit. 

De verschillende kleuren van de natuurlijke wax kleurpotloden stimuleren de verbeelding en zijn goed op elkaar afgestemd. Nawaro Wax Crayons zijn een premium product kwaliteit, wat resulteert in een bijzonder teken ervaring. 


In de kleuren geel,oranje,rood,roze,groen,donkergroen,blauw,donkerblauw,bruin en zwart.

De krijtjes zijn 8,5 cm lang en 1,2 cm breed.


Artikelnummer: wk

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over