Top

Multi dag & nacht mama

  • Multi dag & nacht mama
27,50

Multi dag & nacht mama van Vitakruid

Multi dag & nacht mama 2x30st is een duo multi voor moeder en kind. Voorziet moeder en kind van alle essentiële voedingsstoffen, op het juiste tijdstip. Een multi voor overdag en een multi voor de nacht. Het idee achter de duo multi, is dat de behoeften van het lichaam overdag afwijkt van de behoeften die het heeft gedurende de nacht. Multi dag & nacht mama is dus extra effectief. Bevat vele superieure en actieve voedingsstoffen die goed worden opgenomen door het lichaam. Bevat o.a. een superieure vorm van foliumzuur, B vitamine, magnesium.
Wanneer de Multi Dag Mama in combinatie met de Multi Nacht Mama wordt gebruikt wordt ook rekening gehouden met het bioritme. Dit is de meest efficiënte en innovatieve toepassing van een Multi.
Gebruik Multi Dag Mama: Neem 1 tablet ’s ochtends in. Deze formule voorziet in voedingsstoffen die goed zijn rondom de zwangerschap en lactatieperiode en is goed voor de energiebehoefte overdag. De formule wordt gecombineerd met Multi Nacht Mama voor de opbouw gedurende de nacht.
Multi Nacht Mama: Neem 1 tablet ’s avonds in. Deze formule voorziet in voedingsstoffen die goed zijn rondom de zwangerschap en lactatieperiode en is goed voor opbouw van spier- en hersenweefsel en bevordert een gezonde nachtrust. De formule wordt gecombineerd met Multi Dag Mama voor de energie overdag.

Artikelnummer: MVit

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code