Top

Humble Brush wit

  • Humble Brush wit
  • Humble Brush wit
  • Humble Brush wit
  • Humble Brush wit
4,95

Vrolijke Bamboe kindertandenborstel met zachte Bpa-vrije borstelharen. Humble Brush doneerd bij elke verkochte tandenborstel aan mensen in nood.
De Humble Brush is gemaakt van bamboe en heeft geen nadelen tegenover plastic tandenborstels.

Het handvat is gemaakt van 100% afbreekbaar bamboe welke een natuurlijke anti-slip eigenschap heeft. Humble Brush heeft een ergonomische handligging en heeft een tijdloos desing


Ongeloofelijk duurzaamWist u dat bamboe het snelst groeiend materiaal op aarde is? Het is van nature anti-bacterieel waardoor er geen pesticiden en andere hulpmiddelen nodig zijn tijdens het kweken. 
 
Composteerbare verpakking: De Humble Brush wordt geleverd in een volledig  milieubewuste verpakking. De borstel wordt beschermd door een transparant, biologisch afbreekbaar beschermzakje volledig gemaakt van plantaardig materiaal. Het doosje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal  Zachte haren, BPA-vrij  Al onze producten hebben zachte haren zonder BPA (bisphenol A). De borstels zijn gemaakt van nylon, een materiaal dat niet afbreekbaar, maar wel heel gemakkelijk composteerbaar is. Daar hebben we voor moeten kiezen omdat er geen vervangend plantaardig materiaal is met een levensduur van drie maanden.


Artikelnummer: HBw

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over