Top

Crayon Rocks in a box

  • Crayon Rocks in a box
  • Crayon Rocks in a box
29,95
Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0

Crayon Rocks in a box, 64 stuks in 16 verschillende kleuren!
Crayon Rocks zijn krijtjes gemaakt van sojabonen uit de VS.
De kleuren van de Crayon Rocks zijn natuurlijk en schitteren op het papier, doordat je met deze krijtjes in laagjes kan krijten, krijg je ontzettend mooie tekeningen vol kleur en energie. De kleuren plakken niet op elkaar.

De Crayon Rocks zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen die moeite hebben normale krijtjes in pen greep vast te houden. Deze krijtjes versterken de spieren in de hand en zorgen daardoor voor een goede basis om te leren schrijven. De Crayon Rocks zijn makkelijk vast te houden en ze worden in de VS veelvuldig gebruikt door ergotherapeuten om de fijne motoriek te ontwikkelen. Wij kunnen het aanbevelen om je kindje ook op verschillende soorten papier te laten kleuren, hierdoor worden ze bewust van het feit dat elke papiersoort anders is en een andere aanpak vereist. 

Maar eigenlijk zijn de Crayon Rocks voor iedereen, klein of groot, dik of dun, jong of oud en beperkt of niet. De krijtjes zijn geschikt voor iedereen die zijn creativiteit wil uiten. Deze krijtjes gemaakt van sojabonen zijn een aanvulling op iedereens creativiteit. 

Volgens officiële richtlijnen zijn de Crayon Rocks niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar vanwege inslik gevaar. Maar aangezien kinderen al vanaf een jaar of één willen kleuren, ontnemen wij ze dan die ontwikkeling van creativiteit. Gebruik de krijtjes daarom onder de leeftijd van drie jaar alleen onder begeleiding en volledig toezicht.

Levertijd 3 tot 5 werkdagen


Artikelnummer: CRb

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code